2019-20

2019-20

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.: Ο "χάρτης" της νέας περιόδου

Επόμενοι των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού περί δικαιώματος τροποποιήσεων των Προκηρύξεων των Ενώσεων, το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στη συνεδρίασή του στις 6/5/2020 αποφάσισε τα ακόλουθα:

Επικυρώνονται οι πίνακες βαθμολογίας όλων των Πρωταθλημάτων ως είχαν την ημερομηνία διακοπής τους. Η πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ ανέρχεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.
Από τη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία ανέρχονται όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα αυτό την περίοδο 2019-2020 στην Α’ Ερασιτεχνική. Ως εκ τούτου για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο και μόνο γι’ αυτήν, θα αγωνίζονται όλες οι ομάδες σε μια Κατηγορία, την Α’ Ερασιτεχνική, και θα συγκροτηθούν δύο όμιλοι. Μετά το πέρας της περιόδου 2020-2021 θα προκύψει ξανά η Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία. Οι όροι θα αναφέρονται αναλυτικά στις Προκηρύξεις που θα συντάξει η ΕΠΣΚΙ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Τέλος, βάσει της απόφασης της ΕΠΟ για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της ΕΠΣΚΙ, περιόδου 2019-2020, θα διενεργηθεί κλήρωση μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που είχαν προκριθεί στους ημιτελικούς αγώνες!
Ακολουθει τμημα απο ρεπορταζ του sportsthea
Δηλαδή  δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.
Από τη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία ανέρχονται όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα αυτό την περίοδο 2019-2020 στην Α’ Ερασιτεχνική. 
Ως εκ τούτου για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο και μόνο γι’ αυτήν, θα αγωνίζονται όλες οι ομάδες σε μια Κατηγορία, την Α’ Ερασιτεχνική, και θα συγκροτηθούν δύο όμιλοι. 
Μετά το πέρας της περιόδου 2020-2021 θα προκύψει ξανά η Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία. 

Θ. Βαλσαμής: Το Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. επέλεξε την καλύτερη λύση για τη νέα μεταβατική αυτή περίοδο 2020-2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.