2019-20

2019-20

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

ΚΥΠΕΛΛΟ:Εύγερος-Πυλαριακός και Πρόννοι-Παλληξουριακός τα ζευγάρια των ημιτελικών

Το βράδυ της Δεύτερας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στο Αργοστόλι, η κλήρωση του τοπικού κυπέλλου Α’ Φάσης, 3ης σειράς 2018-2019, με την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων που συνεχίζουν στον θεσμό και των Μ.Μ.Ε..

Την κλήρωση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. κ. Γεράσιμος Καραντινός παρόντων των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Ψαρρά και Λιακόπουλου.
Παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των ομάδων:Πρόννων Σπ. Σολωμός, Παλληξουριακού Στ. Λυκούδης και ο προπονητής του Πυλαριακού Κ. Βιτωράτο, προπονητές παράγοντες και ποδοσφαιριστές. Δεν υπήρχε εκπρόσωπος από την Εύγερο.
Στην αίθουσα, όπως συμβαίνει άλλωστε πάντα, παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της διοργανώτριας κ. Θέμης Βαλσαμής.
Αφού έγινε γνωστός ο τρόπος της διαδικασίας της κλήρωσης από τον κ. Καραντινό, αλλά και τον πρόεδρο της Ένωσης, οι 4 ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό, μπήκαν στην κληρωτίδα για να βγουν τα δύο «ζευγάρια» που θα συμμετέχουν τα ημιτελικά τη διοργάνωσης.
Αυτές οι ομάδες μπήκαν στην κληρωτίδα
Οι τέσσερις ομάδες ήταν οι: Α.Ο. Παλληξουριακός, Π.Α.Ο. Εύγερος, Α.Ο. Πρόννοι από την Α’ κατηγορία, και ο Α.Π.Σ. Πυλαριακός από την Β’, ο οποίος είχε περάσει χωρίς αγώνα από την 2η σειρά.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι τα παιχνίδια είναι μονά, θα διεξαχθούν σε ουδέτερες έδρες και οι αγώνες θα ορισθούν άμεσα, όπως ανέφερε ο κ. Καραντινός.
Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί κάποιος ισόπαλος θα δοθεί ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν αναδειχθεί ο φιναλίστ τότε η διαδικασία θα συνεχιστεί με την εκτέλεση πέναλτι μέχρι να ανακηρυχθεί νικητής.
        
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κλήρωσης
Πρόγραμμα κυπέλλου Α΄ Φάση – 3η Σειρά  2018-2019
1η αγωνιστική
α-αΟμάδες
1.Π.Α.Ο. Εύγερος – Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2.Α.Ο. Πρόννοι – Α.Ο. Παλληξουριακός
ΠΗΓΗ:SPORTSTHEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.