2019-20

2019-20

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Και 18 του μηνα μέρα Σαββατο το μεγάλο Ντέρμπι Κορυφής

Καταρχήν μια επισήμανση!!  Οι Πρόννοι  έχουν πολύ δυναμική,, και το έχω ξανααναρτησει αναφέροντας το πλήθος  των συλλόγων της περιοχής μας!  Φέτος το αποδεικνύουν εφόσον και οι δυο ομαδες της περιοχης μας ,,ειναι πρωτες και με διαφορά  στην κατηγορία τους! 

Επιτυχία θα είναι να είναι και οι δυο παρούσες  και στην Α ερασιτεχνική του χρόνου.
Στις 18  Φλεβάρη στο  ντερμπι  μεταξύ τους,,  το  όμορφο και επιθυμητό   είναι,  να είναι  μια γιορτή , εφόσον και στους δυο αξίζουν  συγχαρητήρια., και οι δυο αποτελούν πόλους ελξης της νεολαίας μας!
Στο ματς του πρώτου γύρου ,, λόγο των καρτών η ΕΠΣΚΙ  τις τιμώρησε και τις δυο ομάδες με 100 € πρόστιμο,  συν τα έξτρα για τις κόκκινες.
Ενα άλλο θέμα  και  ο  λόγος  για τον οποίο επανέρχομαι είναι η κατάσταση του γηπέδου, και της συντήρησής του, που ήδη έχουμε γνωστοποιησει στην ανάρτηση, αλλά  και με την  Αίτηση μας  και στην ΚΕΔΗΚΕ,και ελπίζουμε σύντομα να κάνουμε και μια συζήτηση πάνω στο στολίδι που πρέπει να ειναι το γήπεδο Τζαννατων για την περιοχή μας!
Η ανάρτηση ήταν :

  • ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑς
  • Επιπλέον πρόβλημα  που πρέπει άμεσα να κοιταχτεί  πριν γίνει ΑΤΥΧΗΜΑ,, είναι η Υδρορροή- κανάλι ψηλά , και στο πίσω μέρος που ήδη λόγο παλαιότητας εχει ήδη κρεμάσει, και είναι θέμα χρόνου, και τύχης πότε θα πέσει!   
A ΓΥΡΟΣΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ - ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 1 - 1 Διακύμανση Αποτελέσματος ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ Γεγονός…
IRAKLISPRONNON.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.