2019-20

2019-20

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Κλήρωση τοπικού κυπέλλου: Ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα και στο βάθος..... τελικό για Σάμη


Πραγματοποιήθηκε, παρουσία των εκπροσώπων των περισσοτέρων ομάδων, πριν από λίγο στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., από την Επιτροπή Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και κυπέλλου Ερασιτεχνών η κλήρωση της 2ης σειράς του τοπικού κυπέλλου (προημιτελικά) και στη συνέχεια η 3η (ημιτελικά).
Η κληρωτίδα είχε τελικά κέφια και έβγαλε ένα μεγάλο ντέρμπι, μεταξύ Παγκεφαλληνιακού - Διλινάτων. 
Η Σάμη ήταν η τυχερή της βραδιάς μιας και κληρώθηκε με τους Πρόννους στα ημιτελικά και αν περάσει, θα βρει στον δρόμο της, την άλλη τυχερή ομάδα της βραδιάς τα Ομαλά, που πέρασε χωρίς αγώνα, με πιθανότερο τις δυο αυτές ομάδες να κλείνουν ραντεβού για έναν μονό μεταξύ τους αγώνα, με έπαθλο την συμμετοχή της μιας στον μεγάλο τελικό!
Τα Διλινάτα για μια ακόμη φορά ήταν άτυχα, αφού για να φτάσουν στον τελικό, μετά την Εικοσιμία που απέκλεισαν, θα αγωνισθούν σε άλλα δυο μεγάλα ντέρμπι, στα οποία πρέπει να επικρατήσουν, για να το καταφέρουν.
Να επαναλάβουμε ότι οι αγώνες της 2ης σειράς (προημιτελικοί) είναι διπλοί, ενώ αυτοί της 3ης (ημιτελικοί) μονοί.
Ας δούμε τι ακριβώς έβγαλε η κληρωτίδα:
    Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
      Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
        Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
          Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  (Χωρίς αγώνα)
Στη συνέχεια η επιτροπή πραγματοποίησε και την επόμενη κλήρωση για τα ημιτελικά με το αποτέλεσμα να ευνοεί, επαναλαμβάνουμε αν περάσει το εμπόδιο των Πρόννων, τον Α.Ο. Σάμης, αφού αποφεύγει σε αυτή την σειρά τους μεγάλους και στη συνέχεια ξεπερνώντας το εμπόδιο των Ομαλών, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Λοιπόν τα δυο ζευγάρια των ημιτελικών θα είναι:
1.   Νικητής ζευγαριού Παγκεφαλληνιακού – Διλινάτων / νικητής ζευγαριού Παλληξουριακού – Φωκάτων
2.   Νικητής ζευγαριού Πρόννων – Σάμης με τα Ομαλά που έχουν περάσει, όπως προαναφέραμε χωρίς αγώνα.  πηγη http://sportsthea.blogspot.gr/2016/11/blog-post_99.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.