2019-20

2019-20

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόσθεσαν σημαντική εμπειρία στην ομάδα τους τα Ομαλά

Κάτοικος… Ομαλών ο Λεωνίδας Βανδώρος Κάτοικος… Ομαλών ο Λεωνίδας Βανδώρος

Την… μεγάλη μεταγραφή της καριέρας του αποφάσισε να κάνει τώρα στα «ποδοσφαιρικά γεράματα» ο Λεωνίδας Βανδώρος, ο οποίος άφησε τον Ηρακλή Πρόννων και εντάχθηκε πριν από λίγο στο ρόστερ των Ομαλών.
Η μεταγραφή αυτή προσθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στα Ομαλά και σίγουρα θα διεκδικήσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία φέτος με περισσότερες αξιώσεις. Ο Λεωνίδας έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς και θα συνεχίσει να το κάνει, αφού δείχνει πως ο χρόνος που περνάει από πάνω του δεν φαίνεται. Εμείς, δεν μένει, παρά να του ευχηθούμε καλή δύναμη στο νέο του ποδοσφαιρικό ξεκίνημα.
Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Πρόσθεσαν σημαντική εμπειρία στην ομάδα τους τα Ομαλά


Δεν λέει να το βάλει κάτω, τι και αν έπιασε τα δεύτερα "αντα", ο χρόνος δεν τον αγγίζει, το πάθος του  για την στρογγυλή «θεά» γνωστό ε, πως είναι δυνατόν να τα εγκαταλείψει όλα αυτά;
Ίσα-ίσα μάλιστα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να προσφέρει στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Μιλάμε φυσικά για τον Λεωνίδα Βανδώρο, ένα παιδί που εκτός της ανεκτίμητης ποδοσφαιρικής του αξίας, είναι παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος του όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα μας.
Ο Λεωνίδας, σαν το «παλιό καλό κρασί», πιστεύει στις δυνάμεις του και μετά τον Ηρακλή Πρόννων, τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε, πήρε ακόμη μια μεταγραφή. Αυτή την φορά για τα Ομαλά.
Σίγουρα η ομάδα του Αγίου ενισχύεται σημαντικά, αφού ο Λεωνίδας μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία του, αλλά και τα νέα παιδιά της ομάδας να κερδίσουν πολλά από την παρουσία τους, στο πλάι του, στους αγωνιστικούς χώρους.
Εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στους αγωνιστικός χώρους να παίζει ποδόσφαιρο και να του ευχηθούμε να είναι υγιής, να προσφέρει στο τοπικό ποδόσφαιρο, που τόσο ανάγκη έχει από τέτοιες παρουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.